Over Balans

Balans maakt persoonlijk werk van werk.

Als Balans komen we elke dag bij bedrijven over de vloer die op zoek zijn naar nieuw talent. De bedrijfscultuur, de ambities, de drijfveren, de waarden, de typische trekjes van het vakgebied, de strijd voor een beter resultaat dan vorig jaar. We houden pas op met vragen als er niets meer te vragen is, dat is zelden, maar het komt wel eens voor. Dit geldt tevens voor kandidaten die bij ons op gesprek komen. Het zorgt ervoor dat wij organisaties aan de juiste mensen op de juiste plek kunnen helpen. Door van beide kanten alles te weten wat er te weten valt, is er bovengemiddeld sprake van een perfecte match. En dat is waar we het voor doen.
Betrokken werken, betrokken blijven
Bedrijven die we matchen aan nieuwe medewerkers blijven we volgen. We willen weten hoe het gaat met ‘onze’ mensen in hun nieuwe baan en hoe het bedrijf daar tegenaan kijkt. 

Wij zweren bij eerlijke en duurzame relaties. Vinger aan de pols, pro-actief zijn. Dat kan leiden tot bijsturen, bijvoorbeeld door coaching on the job. De verantwoordelijkheid voor de mensen die we binnen brengen houdt niet op als ze eenmaal op hun plek zitten.
Werken met Balans is altijd maatwerk
Specifiek werken met bedrijven die hun eigen specifieke eisen stellen aan HR-zaken is in onze ogen het beste uitgangspunt. Wel is er een basis van waaruit we vertrekken.

Balans is een HR-dienstverlener. En we hebben ons telkens opnieuw elke nieuwe ontwikkeling op het gebied van werk eigen gemaakt. Vandaag kunnen we dus zonder met de ogen te knipperen zeggen dat we vertrouwd zijn met dit scala aan vakgebieden en diensten:

Uitzenden
Werving & Selectie
Payrolling
Detacheren

Duurzame samenwerking voorop

Wat de HR-behoefte ook is, uiteindelijk blijft ons uitgangspunt hetzelfde. We zetten altijd in op een duurzame relatie, gebouwd op directe communicatie, vergaande persoonlijke betrokkenheid en een pro-actieve mentaliteit. Hoe beter we elkaar kennen en blijven kennen, hoe meer we voor u kunnen betekenen. Dat werkt, weten we inmiddels en met ons een groeiend aantal relaties. Hoe kan Balans voor u werken? Neem contact op met info@balanspersoneel.nl voor een persoonlijke kennismaking.